Bitcoin-annonser pusset over Hong Kong trikker og nær banker

Et lokalt Bitcoin-samfunn samlet midler for å plassere Bitcoin-sentriske annonser i Hong Kong, og oppfordret innbyggerne til å „være deres egen bank.“

En ideell organisasjon i Hong Kong tar ut annonser for å informere borgere om Bitcoin.
Annonsene oppfordrer brukerne til å „være sin egen bank.“
Trikker og banksteder i Hong Kong vil ha reklametavler frem til 8. oktober.
Trikker og viktige landemerker i nærheten av Hongkongs berømte banker vil vise Bitcoin-annonser frem til 8. oktober, takket være et initiativ fra en lokal Bitcoin-ideell organisasjon.

 

Bitcoin Association of Hong Kong (BAHK), en ideell organisasjon som holder møter og fremmer bruken av Bitcoin i byen, bruker samfunnsdonasjoner til å annonsere „risikoen og fordelene ved Bitcoin Up“ via reklametavler i noen områder med høyt fotfall i Hong Kong.

Vær den første til å prøve belønningstokenet vårt.
Tjen tokens passivt mens du leser. Bruk tokens i belønningsbutikken vår.

„Flere amerikanske dollar er trykket i 2020 enn de eksisterte i 2009. Det vil bare være 21 millioner Bitcoin,“ heter det i en annonse og peker på den uopphørlige pengetrykkingen i USA som har ført til frykt for utbredt inflasjon i landet. .

BAHK sa i en utgivelse: „Vi håper kampanjen vil gi oss muligheten til å diskutere hvordan Bitcoin passer inn i en raskt digitaliserende global økonomi, mulighetene og farene ved drastiske teknologiske fremskritt, og implikasjonene av digital, verifiserbar knapphet.“

 

Hongkongs hovedstad flykter ikke til krypto – ennå

Til tross for de årelange protestene som har rystet Hong Kong, og den medfølgende politiske ustabiliteten, er det ingen tegn til større kapitalflukt ut av territoriet i verken fiat eller krypto for å …

Bæringen av Bitcoin-meldingen vil være tre dobbeltdekkede trikker – som fører over 200 000 passasjerer hver dag – og reklametavler i nærheten av ulike bankhovedkvarter, for eksempel HSBC, Standard Chartered, i bankområdet i Chater Garden.

et bussholdeplass med bitcoin-annonser
Bitcoin-annonser i bankområdet i Hong Kong. Bilde: BAHK
Til tross for frimodigheten ved flyttingen, er annonsene ingen kampanje for BAHK. I stedet er de strengt lærerike og kommer til og med med en vedlagt tunge-i-kinn-advarsel, “Din Bitcoin er ditt ansvar. Det blir ikke reddet eller kvantitativ lettelse. Du kan bekrefte den totale tilførselen av Bitcoin med hjemmecomputeren din på blockchain. ”

Leo Weese, medstifter av BAHK, fortalte Decrypt at flyttingen hjelper til med å føre samtaler rundt Bitcoin i byen, en som er skjemmet med politisk ustabilitet i nyere tid.

 

Bitcoin
Den arresterte avisen fra Hong Kong-milliardæren vender seg til Bitcoin
Uker etter at Jimmy Lai, den frittalende Kina-kritikeren og grunnleggeren av Hong Kong-tabloiden Apple Daily, ble arrestert (og senere løslatt mot kausjon) av myndigheter i Hong Kong — som en del av den pågående tusen …

“Det er ganske mange mennesker som er veldig begeistret for Bitcoin som ønsker å snakke mer om det. Annonsene gir en god samtalestart og løfter generelt temaet i offentlig oppfatning, ”sa Weese. Han la til at teamet ikke forventer noe tilbakeslag fra lokale myndigheter eller bankene for å plassere annonsene.

Hong Kong er ikke fremmed for Bitcoin-annonser. I forrige måned tok byens Apple Daily-avis ut en helsides Bitcoin-annonse etter at grunnleggeren Jimmy Lai ble arrestert for angivelig å snakke mot kinesisk innflytelse i byen.

Men vil Hong Kong ta det til etterretning?