Hvem kjørte egentlig Bitcoins siste rally?

Det siste Bitcoin- rallyet var bra, selv om vi ikke traff 16 000 dollar eller gikk utover det. Dette var en sårt tiltrengt pumpe etter den etterlengtede Bitcoin- halveringen og Black Thursday-krasjen tilbake i mars. En interessant takeaway fra rallyet, hvis man skulle se nærmere på, var imidlertid identiteten til hvem som hjalp til med nevnte rally.

Enda viktigere, hvem kjørte det siste rallyet?

Var det detaljhandel? Personer med høy nettoverdi? Institusjoner?

En ting som må forstås her er at Bitcoin i stor grad er et detaljmarked, og derfor vil detaljhandel alltid være en kraft som må tas i betraktning. Mens detaljhandel har spilt sin rolle, ser det ut til at dette rallyet har blitt drevet av høy nettoverdiindivider, med det samme bekreftet ved hjelp av on-chain data.

Bitcoin gjennomsnittlig overføringsvolum

Bitcoins gjennomsnittlige overføringsvolum måler nøyaktig hva det står, gjennomsnittsverdien overført i kjeden.

I det siste har dette økt, og peker på at flere og flere deltakere kommer inn. Siden dette ikke bare er den totale verdien som overføres på kjeden, gir denne beregningen en følelse av typen investorer – personer med høyt nettverk.

Diagrammet viser at aktiviteten til disse brukerne økte raskt i løpet av den nylige økningen i markedet.

Andel investorer

Det vedlagte diagrammet fremhever de nye investorene som kommer inn i markedet. Å legge til denne informasjonen over viser at disse investorene er helt nye, noe som betyr at nye penger kommer inn i markedet.

Begge disse beregningene informerer om hvordan den nylige rallyen ikke hadde noe å si da den ble støttet av volum og støttet av ekte data i kjeden.

Når vi også vurderer de fallende Gold ETF-aksjene og økende Grayscale ETF-aksjer, kommer det hele tilbake, en full sirkel i seg selv.